معایب تیبا از قیمت تا سیستم موتور !
به خرم گستر ساعی خوش آمدین ، جهت دریافت قیمت روز محصولات با موعد تحویل فوری و به روز در رنگ بندی های متنوع با شماره های 02166090697 و 02166090695 در تماس باشید .
معرفی خودرو تیبا
امروز در فروش خودرو سعی در بررسی خودرویی که قرار بود روزگاری جایگزین پراید شود و با قیمتی معقول در اختیار دهک های پائین جامعه قرار گیرد با شما هستیم، معایب تیبا در ابتدای تولید آن در آذرماه سال 1387 برای مشتریان آن که عموماً از دهک های پایین جامعه بودند، نامشخص بود. شرکت سایپا برای طراحی این خودرو از طراحان و مشاوران آلمانی، کره ای و ایتالیایی کمک گرفت و مبلغی بالغ بر 120 میلیون دلار برای این کار هزینه کرد. قیمتی که شرکت سایپا برای این خودرو قبل از عرضه آن به بازار در نظر گرفته بود، مبلغی کمتر از 10 میلیون تومان بود؛ اما پس از تولید و روانه شدن خودرو به بازار، قیمت های پیش بینی شده به مرحله اجرا در نیامد و خرید آن برای دهک های پایین، سخت شد. تفاوت قیمت تیبا از کارخانه تا بازار را می توان یکی از بزرگ ترین معایب آن در شروع کار دانست. قیمتی که امروز در سال 97 و آواخر سال یه بالای 50 میلیون تومان می رسد که خود رکوردی جالب برای صنعت خودروسازی ایران می باشد.
- جهت دریافت قیمت روز تیبا بر روی لینک زیر کلیک نمائید.
قیمت روز انواع تیبا
زمان زیادی نگذشت که مردم متوجه شدند که خودرو تیبا، همان پراید است که با شکل و شمایلی بهتر و ضریب ایمنی همچنان کم عرضه شده است … !
- معایب تیبا در طراحی داخلی
متاسفانه روند کیفیت تولید خودروهای داخلی با گذشت زمان به جای روندی سعودی با رندی با شیب تند نزولی می باشد به گونه ای که داشبوردهای با کیفیت و کم صدا و یا رودری ها و یا چسب های صدا کیر ستون ها و درب ها جای خود را به جنس های بی کیفیت و خشک داده است . برای تیبا نیز این امر امری عادی می باشد با ورود به کابین ماشین و نشستن روی صندلی آن، یاد چه خودرویی می افتید؟ پراید، ریو یا تندر 90 ؟
باید بگوییم که طراحی داخلی خودرو تیبا، تلفیقی از سه خودرو پراید، ریو و تندر 90 است و هنگام ورود به این خودرو، ذهن شما به سمت خودرو پراید و شاید هم ریو کشیده شود، حالت خشک و از مد افتاده طراحی داخلی تیبا برای مشتریان، کمی کسل کننده و ناامید کننده است و از معایب تیبا به شمار می رود.
خط منحنی طراحی شده روی داشبورد که تا کنسول وسط کشیده شده است، با هدف جذابیت خودرو ایجاد شده بود، اما بازخورد خوبی نداشت و چشم نوازی خاصی ایجاد نکرد. فرمان این خودرو نیز بسیار ساده طراحی شده است. در نهایت می توان نتیجه گرفت که در طراحی داخلی تیبا خلاقیت زیادی دیده نمی شود.شاید بی انصافی باشد که تیبا را در رده بندی و از نظر طراحی داخلی با خودرو پراید برابر بدانیم، اما باید پذیرفت که موفق تر هم نبوده است! البته این نظر و ایده کاملا از سوی سایپایی ها رد می شود و آنها گویی چشم بسته به حمایت از تولیدات خود می پردازند.
از دیگر معایب تیبا، مواد اولیه نامرغوبی است که در ساخت قطعات داخلی آن به کار برده اند. جنس پلاستیکی که برای داشبورد و دیگر قطعات داخلی خودرو استفاده شده، بسیار بی کیفیت و از جنس پلاستیک خشک است، طوری که هنگام استفاده از آن ها این حس به وجود می آید که ممکن است با فشار بیشتر دست یا ضربه ای کوچک شکسته شود. داشبورد پس از مدتی استفاده، به صدا می افتد و دلیل آن را می توان کیفیت پایین قطعات دانست که سبب نارضایتی مشتریان این خودرو شده است. که این امر نیز در سراسر خودروهای داخلی دیده می شود از پژو پارس تا پژو 405 و تیبا
نکته: تأخیر در نمایش بنزین روی نشانگر خودرو از دیگر معایب تیبا است.
- معایب تیبا در طراحی خارجی
درست است که بنا به گفته تولیدکننده، بدنه تیبا توسط شرکت «ایتال دیزاین» ایتالیا طراحی شده است! ولی هنگام مشاهده این خودرو چیزی بیشتر از خودرو پراید در ذهن شما نقش نمی بندد. اگر بخواهیم با دید مثبت تر نگاه کنیم، شاید اندکی هم شبیه خودرو ریو باشد. مردم با ترفند خودروسازان و به کاربردن اسامی بزرگ صنعت خودروسازی برای طراحی و ساخت خودرو آشنا شده اند و این نقیصه زمانی بیشتر خور را نشان می دهد که زه بغل برای خودرو وطنی آپشن تلقی شده و در عرضه و تولید خودرو پراید بدون زه خبر می رسد.
یکپارچه بودن کاپوت جلو خودرو تیبا از دیگر معایب تیبا است که هنگام تصادف، مشکلات زیادی را برای صاحبان این خودرو به وجود می آورد؛ همچنین پایین بودن گلگیر در جاده های غیر هموار و پر چاله، سبب آسیب رسیدن به خودرو و ضربه به گلگیر می شود.
تلاش زیادی شد که طراحی ظاهری تیبا لوکس به نظر برسد، ولی تلاشی بی ثمر بود. می توان گفت تنها نکته مثبتی که در ظاهر خودرو اتفاق افتاده، چراغ های جلویی آن است که شبیه چراغ خودرو مزدا 3 است را می توان کمی امیدوار کننده دانست.
- معایب تیبا در امکانات جانبی
از دیگر معایب تیبا، کمبود امکانات جانبی است. از ماشینی با این قیمت و کیفیت، قطعاً انتظار امکانات جانبی زیادی نباید داشت. البته با قیمت قدیم نه قیمت 50 میلیونی حال بازار برای این خودرو ، تهویه مطبوع، ریموت کنترل، دو ایربگ، فرمان هیدرولیک و ایموبیلایزر از جمله تجهیزات جانبی این خودرو به شمار می رود؛ البته سایپا، گرم کن شیشه عقب، چراغ خطر سوم، آینه های جانبی تاشو و برف پاک کن جلو با دور قابل تنظیم را هم جزو آپشن های تیبا نام برده است. که بعد ها در دو نوع کلاس تیبا sx و تیبا ex به بازار عرضه شده که شما می توانید در لینک زیر به مطالعه تفاوت های تیبا se با تیبا ex بپردازید.
تفاوت تیبا EX و تیبا SX + تصاویر
ناگفته نماند هزینه جلوبندی خودرو تیبا هنگام خرابی آن بسیار زیاد است و تقریباً چیزی برابر با هزینه تعمیر جلوبندی ریو است. این هزینه زیاد، به دلیل بالا بودن هزینه طبق در خودرو تیبا است.
- معایب تیبا در سیستم موتور
تیبا، پیشرانه خود را از خودرو پراید و ریو، جلوبندی عقب و جلو را از پراید و برف پاک کن و صندلی های خود را از خودرو ریو برگرفته است. درست است که خودرو تیبا نسبت به ماشین های دیگر، قیمت کمتری دارد، اما حتی قیمت کم این خودرو باعث نمی شود که معایب آن را در خرید نادیده گرفت.
مشکلات این خودرو در قسمت گیربکس و انتقال قدرت از مواردی بود که در همان ابتدا به دلیل افزایش قدرت پیشرانه و تغییر نیافتن آن وجود داشت؛ با این حال سایپا ادعا می کند که این مشکل در سری های جدید حل شده است!
با نشستن پشت فرمان تیبا و استارت زدن متوجه می شویم که کابین هم خوب عایق بندی نشده است و صدای موتور به وضوح و خیلی بیشتر از خودرو پراید وارد کابین می شود و سرنشینان را آزرده می کند.کلاچ در این خودرو سفت است و دنده یک خوب جا نمی افتد.
با وجود معایبی که خودرو تیبا در طراحی ظاهری و موتور دارد، با استقبال گسترده ای از سوی مردم مواجه شده است که مهم ترین دلیل آن را می توان قیمت پایین آن نسبت به دیگر خودروهای داخلی دانست.
در انتها اگر فکر می کنید مواردی در مورد معایب تیبا وجود دارد، که در مقاله ذکر نشده است، آن نکات را برای ما بنویسید، از نظرات شما در جهت بهبود مقالات بهره می برد.